Halhatatlanok

Friss topikok

  • Zelenka: Igen, erről már vitatkoztunk, de közben eszembe jutott egy új megvilágítása a dolgoknak, mármint a... (2008.02.14. 15:45) Random gondolatok I.
  • V: Hm, én itt istenhívőként és misztikusként leszek jelen, pár kérdésben érdekes lehet ez a szempont ... (2008.02.07. 01:09) Random gondolatok II.

Linkblog

Archívum

HTML

Társadalmilag elfogadott fikciók I.

2007.12.03. 16:31 | scepticbeliever | Szólj hozzá!

Ebben a sorozatban kronologikus áttekintést szeretnék nyújtani az emberiség különböző vallási és misztikus, alapvetően hiten alapuló elképzeléseiről a témában.

Előrebocsájtom, nem szeretném senki hitbéli felfogását támadni, de ez a blog alapvetően szkeptikus-agnosztikus felfogást tükröz, miszerint amíg valamit nem bizonyítottunk, addig csak hipotetikusan fogadjuk el. Megértéseteket előre is köszönöm.

Az első témám a természeti népek halhatatlanság és halál utáni lét mítoszait fogja feldolgozni.
























(Tlingit sámán maszk)



Hamarosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://halhatatlanok.blog.hu/api/trackback/id/tr19250933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása