Halhatatlanok

Friss topikok

  • Zelenka: Igen, erről már vitatkoztunk, de közben eszembe jutott egy új megvilágítása a dolgoknak, mármint a... (2008.02.14. 15:45) Random gondolatok I.
  • V: Hm, én itt istenhívőként és misztikusként leszek jelen, pár kérdésben érdekes lehet ez a szempont ... (2008.02.07. 01:09) Random gondolatok II.

Linkblog

Archívum

HTML

Bevezető

2007.12.03. 15:47 | scepticbeliever | Szólj hozzá!

Miről is fog szólni ez a blog?

Alapvetően nem annyira személyes élményekről és véleményekről (persze az is lesz, de visszafogottabban) hanem olyan információkról, ami a múltban és a jelenben az emberi halhatatlansággal kapcsolatban volt/van /lesz. Megpróbálom feldolgozni egy részét annak a hihetetlen mennyiségű információnak amit ez ügyben találok az emberi kultúrtörténetben.

Miért?

Ez a kutatás egyrészt személyes indíttatású, másrészt egyetemes emberi igény. Valószínűleg nincs olyan ember, aki valaha ne gondolkozott volna el, hogy milyen lehet örökké élni. Manapság már a genetika és nanotechnológia terén számos olyan kutatás létezik, ami előre vetíti az emberi faj halhatatlanságának lehetőségét. Úgy gondolom, hogy az emberiség felkészülhet erre az evolúciós lépésre (bár most még elég messze van ettől), és elkezdhet azon gondolkozni, hogy több ezer év túlélésért folytatott harc után mi lesz az a motiváló erő, ami előre viszi a ebben az univerzumban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://halhatatlanok.blog.hu/api/trackback/id/tr35250866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása